Tennis

Opening padelbaan BAS Tennis in Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN – BAS Tennis heeft gisteravond haar padelbaan officieel geopend. Net als de meeste andere tennisverenigingen kent ook BAS een leegloop. Padel is een combinatie van tennis en squash en deze nieuwe tak van sport is sterk in opkomst. BAS hoop hiermee nieuwe leden te werven.

De nieuwe padelbaan heeft de vereniging 50.000 euro gekost en dat geld is door de vereniging zelf opgehoest.

DeDrontenaar.nl sprak met verenigingsvoorzitter Mart Muller en met voorzitter Jeffrey Walsarie Wolff van de padelcommissie.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

All the latest Sports Reports, News & Fixtures, brought to you as it happens, including sports analysis and results from around the world, including AFL and NRL, Cricket, Soccer, Rugby, Golf and Motorsports.

Copyright © 2017 Sport Reports News.

To Top