Hockey

Sweden Hockey Trophy Nationernas CUP U13-2017: SWE-FIN: PNH-Keikoo-Vantaa: 16 – 0

Fredrik Nordkvist har fått ihop ett Dream Team med spelare från olika klubbar som inte tränat 1sek ihop och ändå spelar ut i hela 2×20 minuter med helt underbar hockey, med passningsspel, underbara mål och så hård forecheking att Finlands lag hade svårt att komma ur egen zon gång på gång. Max Ekström i mål som är min son, sa att han aldrig spelat ihop med ett lag med så många bra utespelare :-).

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

All the latest Sports Reports, News & Fixtures, brought to you as it happens, including sports analysis and results from around the world, including AFL and NRL, Cricket, Soccer, Rugby, Golf and Motorsports.

Copyright © 2017 Sport Reports News.

To Top